tiistai 29. tammikuuta 2013

Luxus agia

Hipalla on viikon loppuna kisat Vuokkoset areenalla, mikä loistava tekosyy varata hallista treeniaikaa, ja käydä vähän totuttelemassa etukäteen ;)

Eilen illalla (tai yöllä) ajeltiin Vantaalle treenaamaan, ja tämmöstä sen pitäisi olla. Lämmintä, siistiä ja helppoa :) Treenikentät oli kyllä säälittävän pieniä, mutta kyllä niillä nyt treenaamaan pääsi.

Hipalle alkuun pientä radan pätkää ja humputtelua, jotta saatiin tuntumaa halliin. Hienosti pikku kelpie kyllä kulkee nykyään, kunhan vaan itse liikkuu ja ohjaa. Kontaktien ongelmat alkaa näkyä selvästi,e i tiedä yhtään mitä siltä odotetaan. Ei se onneksi hyppää, mutta pysähtyy mihin sattuu. Pujottelu minä vasemmalla ei suju, tosin kepit oli vielä hieman ahdistavassa paikassakin. Sisäänmenot toimii kunhan antaa Hipan itse mennä, eikä mene väliin räpistelemään. Toisessa setissä Hippa tekikin sitten puomin kontaktia, ja pujottelua. Laitoin pujotteluun verkot, toiseen päähän yhden ja toiseenpäähän kaksi. Ja nyt kyllä sujui kepit niin upeasti että jäin ihan tuijottamaan vaan. Kummasti ne verkot antaa tuolle itse varmuutta. Tähän täytyy tehdä kunnollinen treenisuunnitelma nyt. Vaihtoehtoina olis tehdä esim. 8 keppiä hetki, sitten 10 ja sitten 12. Vai pidänkö vaan verkkoja lopussa. Ongelma on myös palkkaus ja sen kyttääminen. Nyt laitoin palkan kokeeksi keppien päähän ja siitä kyllä jäätyi.Myös kontakteja tarvii tehdä PALJON! Ehkä me sunnuntain jälkeen pidetään vähän kisataukoa, ja koitetaan treenata näitä ongelma kohtia kuntoon.Hipan pitäisi myös aloittaa juoksu ihan näillä näppäimillä, ja saisi kyllä aloittaa, että päästään seuraavaan tokokokeeseen.

Savu teki alkuun puominkontaktia, ja se on tässä kyllä super. Pitäsi päästä tekemään useammin vain ja saaada viritettyä maksi pöytä - puomi yhtälö, että saataisiin vähän etenemään tämä homma. Lisäksi Savulle 3-5 esteen pätkiä, ja olipas se pätevä. Ilo oli huomata, että treenatut tekniikat toimii vaikka niitä laittaa usemamman peräkkäin. Myös meidän ongelmakohta takaaleikkaus saatiin toimimaan rennosti. Selvästi näkee, että olen vain taas olettanut että se osaa, vaikkei sen kanssa ole mitään treenattukaan. Toisessa setissä tehtiin rengasta, aina oikein. Jatkossa voisi renkaan nostaa maxi korkeuteen, tai HAUlla on semmoinen rengas jota saa portaattomasti säädettyä, eli pikku hiljaa ylös päin.Myös muut 'erikoisesteet' muuri ja pituus pitäisi ottaa treeniohjelmaan. Ihan loppuun Savu teki pujottelua 6 verkolla. Hyvin alkaa homma sujumaan. Rytmi on vielä vähän hakusessa, mutta intoja ajatus alkaa jo löytyä.

Tänään olis tokotreenit, ja huomenna agia taas, mutta saas nähdä huilataanko tänään. Toisaalta loppuviikosta to-pe-la ei ole mitään sovittua, silloin voisi ehkä kanssa huilata ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti