perjantai 25. tammikuuta 2013

Uimamaisterit ja aksaa

Keskiviikkona Hipan kanssa aksateltiin taas. Ohjaajalta puhti pois ja pieni ihminen mukana, ei ollut mikään paras yhtälö. Kivoja pätkiä saatiin kyllä aikaseks, vaikka aika kelpiemäistä meno oli tällä kertaa. Hieman tuntuu olevan p*ssiä päässä pienellä ruskealla, niin pontevasti hän tekee omia ratkaisuja hyvin kova äänisesti. Mutta ollaan tästä vain iloisia, sitähän tässä on haettukin ;)

Kepit sujui kivasti minä oikealla, ja myös vasemmalla saatiin hienoja sisäänmenoja mutta ei vielä jaksa pujotella tuolta puolelta loppuun. Sisäänmenot toimi myös pakkovalssaamalla sisäänmenossa, hienoa :)Torstaina Savu ja Hippa pääsivat Humpan ja Repen kanssa uimaan Hyvinkään Onnenkoiraan. Eipä olla aiemmin käytykään, ja ekalle kerralle oli varattuna onneksi uittaja.
Hippa ensin pari kertaa kantamalla veteen, ja sen jälkeen kelpien sisäinen vesihirviö pääsi vauhtiin. Eikä se montaa kertaa käynyt altaan ulkopuolella koko puolen tunnin aikana. Savulla uiminen oli vaikeampaa niinkuin ennakkoon odotinkin. Savu uskalsi viime kesänä vasta ihan loppukesästä irrottaa jalat pohjasta ilman apuja, uida se kyllä osaa hienosti. Nytkin vaikeinta oli se kohta kun jalat piti irrottaa rampista. Pari kertaa uittaja auttoi sen altaaseen ja useamman kerran itse houkuttelin/pakotin sen siitä pelottavasta kohdasta ja vartin jälkeen Savu jo meni hienosti itse altaaseen ja ui reippaasti.

Vega ei päässyt tällä kertaa mukaan, mutta korvaukseksi se pääsee tänään ainoana taas lekuriin ;) Enkä oo reilu? 5viikon AB-kuuri ei ole jalkaa edelleenkään parantanut ihan niin hyvin kuin toivoisi. Viikko sitten luovutin ja pistin sille viimein kaulurin kaulaan. Siihen asti jalassa oli puuvilla sukka sisällä, ja kunnon töppönen ulkona. Yllättäin Vega on sopeutunut kauluriin kivasti, nuorempana se ei kyennyt elämään sen kanssa lainkaan. Betadinea on mennyt pullollinen ja jalkaa on kyllä hoivattu. Nyt parina päivänä ei ole enää mätää valunut, eli voisi toivoa että pari lisäpäivää antibioottia voisi tulehduksen taltuttaa. Kynnen ydinhän on edelleen paljas ja verinen, eli hoivaamista ja suojaamista saadaan jatkaa vielä pitkään.

Viime viikolla ulkoilutin pitkästä aikaa kameraakin. Ja pari ihan mukiinmenevää näppäsyä löytyi...

1 kommentti:

  1. Uimalan porukat muistivatkin Savun ;) Käytiin tänään uimassa ja omistaja muisti uittaneensa sinivalkoista bortsua ;)

    VastaaPoista