maanantai 28. tammikuuta 2013

Sunnuntai aksattelua

Kävin eilen tyttöen kanssa Purinalla treenaamassa. Pakko olis ehtiä vähän useammin yksin treenaamaan perusteita, jos haluaisi edistyä tässä lajissa.

Hipalle kontaktin alastuloja pelkällä puomin lopulla, kovin vaikeaa. Ei jotenkin hahmottanut ollenkaan.
Lisäksi Hippa teki keppi humputtelua puolikkailla kepeille, alussa ja lopussa 1 verkko. Sisäänmenoja eri kulmista ja mun viipottaessa ties missä. Parit kokonaiset kepit, molemmin puolin ihan oikein :) Lopuksi Hipalle vielä pikkunen radan pätkä. Kovin oli vaikeaa mennä putkeen vieressä olleen puomin sijaan, vaikka ohjaus oli kyllä 100% putkeen (itse siis vielä puomin ja putken välissä, ja perse puomille). Puomi on vaan niin kiva. Tämä sama näkyi viime viikolla A:n kanssa, ei mene putkeen millään.

Savu teki samaa kontaktitreeniä kuin Hippa, ja oli kyllä ihan super tässä. Savulle kanssa keppejä puolikkailla, kokonaan verkot ja palkka vikassa välissä. Alkoi jo kivasti hakemana sisäänmenoja itse. Savulle kanssa pientä radan pätkää. Se tekee tosi näppäräsi yhdellä esteellä juttuja, mutta kaikki sitä pidemmät pätkän on vielä tekemättä. Helposti juoksee vaan perässä eikä hae yhtään itse esteitä. Pitäis vaan malttaa rauhassa tehdä, ja muistaa että toinen ei yksinkertaisesti osaa. Rimat 40cm ja nätisti yli kaikista :)

Vegan jalka näyttää vihdoin paremmalle :) Lekurista perjantaina vielä 2vkoa antibioottia ja lisäksi jotain kauhean hajuista tököttiä suoraan jalkaan laitettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti