sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Hyvän mielen tokot 18.1.2013

Perjantai iltana tokoiltiin pitkästä aikaa Janakkalassa. Päätin keskittyä Hipan kanssa vain seuraamisen liikkeellee lähtöihin, ja palkkailla niistä. Hippa kun seuraa kyllä nätisti kunhan vauhtiin päästään. Anu käskytti vielä, että saatiin sitäkin treenattua. Nämä meni ihan ok, ja ilme parantui kummasti :)

Tehtiin sitten vielä käskytettyinä luoksetulo, seisomien ja maahanmeno. Stoppi on kyllä Hipalla tosi vahva, maahanmeno vaikeampi kun haluisi vaan seistä. Luoksetulo ok. Lopuksi tehtiin vielä hyppy jota ei ole treenattu aikoihin, ja muistuttelun jälkeen oikein hyvä.

Ihan lopuksi leikittiin vielä luokstetulon stoppeja, kaukoja ja Hippa hypäsi JANK väliaidan yli hyppyteeninä (tottuu hypääämään mitä kummallisempien asioiden yli). Aita on varmaankin aika lähellä metriä ja semmoista läpinäkymätöntä pleksiä puurungolla. Hyvin kelpie kyllä hyppää, luottaa kovasti itseensä ja hyppääminen on helpon näköistä. Ilmavaraa jäi yli 10cm.

Savun kanssa tehtiin tarkoituksella helppoja ja kivoja juttuja, paljon leikkiä ja palkkaa, ja Ipana oli kyllä hyvä. Ei merkkiäkään viikolla näkyneestä herkistelystä. Vähän juostiin ruutuun, ja tehtiin ekaa kertaa myös ruudun paikkaa. Pitkiä luoksetuloja suorapalkalla. Vähän leikittiin kaukoja ja kiertämistä. Noutoa tehtiin enemmän. Savulla on makea nouto, mutta ei osaa yhtään pitää kapulaa suussa. Todella raivostuttavaa kun tämä ei etene millään.

Ai niin ja paikalla maattiin kanssa. Savulle kaksi ALO jättöä käskytettyinä. Vajaa minuutin mittaisia makuita, oikein hyvin! Hippa teki ALO makuun hienosti, ja päälle vielä n.1m makuun niin että olin piilossa. Ei ongelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti