keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tiistai treenit!

Eilen oli reipas päivä, ehkä sitä alkaa tottumaan työntekoon vihdoin ;)

Iltapäivällä treenailtiin pienesti kotona. Agikontaktia, jossa S on kyllä etevä, Hipalla hyvin jo tässäkin näkee ettei oikein hahmota sitä, ja ilmankos sitten oikeat kontaktitkin on vaikeat.Lisäksi Hipalle seuraamisen liikkeelle lähtöjä (Janne käskytti), luoksetulon loppua ja sivulle siirtymisiä. S treenati noutokapulan pitämistä, ja maasta nostamista. Itse noutohan meillä on hyvin hallussa, mutta luovutus ei toimi/ei ole treenattu. Ja lisäksi Savulle seuraamista ja takapään käyttö treenejä. Vega teki noutojen vinoja luovutuksia (ooh kuinka vaikeaa) ja vähän kaukoja.

Illalla oli vielä treenit. Hipalle ALO paikkamakuu, seuraamisen liikkeelle lähtöjä, jäävät ja hyppy. Jäävät toimii ja hyppy, seuraamisessa ihme koomailua :( Lopuksi Hippis treenasi vielä agi pujottelua. Puolikkaat kepit ja putki. Sisäänmenoja niin että oon Hipan vasemmalla autoin laittamalla siivekkeen ekan kepin viereen ja johan hokasi pikku kelpie että näinkin päin tämä toimii :) En palkannut kepeiltä (alkanut kyttäämään palkkaa) vaan sai juosta kepeiltä putkeen ja siitä palkka.

Savu teki seuraamista. Tähän kokeilin lelupalkkaa. Seuraa oikeastaan ihan ok myös namipalkalla, mutta on aika kiinni kädessä ja helposti jää vähän taakse.Lelu kainalossa toimi tosi hyvin, ja Savu oli super.Liikkeestä seisomiset on napsahtanut vihdoin kohdallee, ja alettiin treenaamaan mun liikkumista myös takaisin päin ja Savun ympärillä. Näissä ei mitään ongelmaa, siinä se tönöttää  :) mihin stoppaa. Tehtiin myös hyppyä, ensin lelu esteen takana. Ja sitten par kertaa ilman, niin että palkkasin heeti stopista heittämällä lelun taakse. Näissä oli oikein pätevä, vaikka olikin eka kerta kun treenattiin sitä pysähtymistä siellä esteen takana.Lopuksi Savu teki vielä puomin kontaktia. Agimestan puomissa on semmoiset hassut laskettavat ne kontaktit, tippuu siis puoleenväliin alas. Roudasin agipöydän siihen alle, ja hyppyytin Savua pöydän kautta kontaktille ja siitä alas. Nämä oli tosi hyviä. Alko jo kiihdyttämäänkin kontaktille hienosti ja tosi varmasti tuli alas asti. Hienoo! Antoi vähän toivoa et ehkä nämä joku päivä onnistuu. Toi olis ollut tosi hyvä treeni myös Hipalle, mutta en jaksanut enää tehdä, vaan lähdetiin kotiin.

Tänään Hipalla on agitreenit, kivaa :)

Varasin ensi maanantaiksi Vuokkoset Areenalta kentän. Käydään katselemassa Hipan kanssa paikka ennakkoon. Ilmoitin sen 3.2. kolmeen starttiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti