maanantai 4. helmikuuta 2013

Hmm.. mitähän viime viikolla?

Viime viikon treenit on jäänyt kirjaamatta :( Ei vaan ehtinyt/jaksanut. Noh koitetaan taas parantaa tahtia.
Tiistaina treenattiin agimestassa. Otin kameran mukaan ja nappasin pikku pätkät tyttöjen tekemisestä. Varsin Hipan ja savun kohdalla halusin nähdä miltä meno näyttää toisten silmin, itse kun sitä ei siitä vinkkelistä nää.

Savun kanssa on tehty kovin hitaasti juttuja. Viime kesä rakennettiin oikeastaan vaan maastoja, ja tokottelut jäi tosi vähälle. Ja se näkyy. Savulle oli koepaikka maaliskuulle tokoon, mutta ei se ole vielä valmis, niin siirretään suosiolla eteenpäin. Eipä tuolla mikään kiire ole.Seuraamisessa on juuri lopetettu imuttaminen, ja ajatus on väähn hukassa. Kuitenkin tykkään kun toinen on niin innoissaan ja mukana. Jahka päästään tekemään vähän pidempää pätkää alkaa jalatkin toivottavasti menemään oikeaan suuntaan ja pylly pysymään ilmassa. Liikkeestä seisomista on tehty takapalkalla, ja tää alkaa olee sen näköinen kuin toivon. Vielä vähän napakkuutta stoppiin. Liikkestä maahanmeno on unohtunut, kun on tehty seisomista paljon.... Kaukot on ihan alussa, takapalkalla tehdään ajatusta ja sitten läheltä tekniikkaa.

Hipan kanssa videointi tuli etenkin tarpeeseen. Sen seuraaminen on välillä omaan silmään 'ei niin hyvää'. Reppana on niin pikkanen ja aika erilaisen tempperamentin omaava kun nuo BC:t.Välillä se väläyttelee kyllä vallan mainioita suorituksia, eli eiköhän tästäkin hyvä tule :)
Stopit on Hipan lemppari juttu, liikkeestä seisominen on tosi vahva, samoin luoksetulon stoppi näyttää kierrättämällä tosi hyvälle. Nyt vaan pitäis siirtää se kokonaiseen liikkeeseen.

Mummo koira pääsi pitkästä aikaa puuhastamaan myös, tassu on nyt niin hyvä että voidaan olla jo ulkonakin ilman tossua, tässä siellä vielä on tossu jalassa tosin. Vegalla on aina ollut mainio seuraaminen, tässäkin treenitaukoa on useampi viikko eikä se silti 'kupli' ton pahemmin. Tunnarissa turha energia lataus näkyy, ja tämä on itseasiassa toko toisto, ekalla Vega toi väärän, mikä on sille harvinaista. Kaukot on kanssa olleet hyvät aina, tosin takapalkka aiheuttaa lievää poikittamista, kun näin harvoin treenataan.

Noh tehtiin me paljon muutakin, mutta näistä on vaan videot.

Keskiviikkona oli Hipan agitreenit, ja myös Savu pääsi vähän treenaamaan. Nyt pieni Sininen alkaa saada jutun juonesta kiinni, ja nähtiin näppäriä 5-6 esteen pätkiä. JEE! Lisäksi kontaktitreeniä ja tokohyppyä.

Hipalla oli uusi koutsi, ja kelpie kulkikin taas näppärästi. Hyviä vinkkejä saatiin räjähtävyyden lisäämiseksi, ja sai pikku-kelpie paljon kehuja kääntymisestäkin!

Sunnuntaina olikin sitten Hipan agikisat Vuokkosilla. Kolme rataa, jotka ei nyt täysin katastrofeja ollut, mutta jotain pikku häikkää kaikessa. Kahdelta ekalta radalta kepeiltä virheet PLAAA (ehkä pitäis treenata nämä kuntoon, jon mielii kisata), vikalla radalla käsittämätön putken ohi juoksu ja putkessa keskenkaiken kääntymienen. Mutta pieni eläin kulki :) Ihan sai itsekin pistää töppöstä toisen eteen. Nyt pidetään vähän taukoa kisaamisesta, ja koitetaan saada treenattua suurimpia ongelmia pois.Tällä viikolla on luvassa tiistai agimestassa, Hipan agit keskiviikkona ja perjantaina tokoa Janakkalassa. Vähän huokuttaa koittaa mahduttaa yhdet agit vielä johonkin väliin... Katsotaan onnistutaanko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti