tiistai 27. toukokuuta 2014

Aktiivi maanantai laiska tiistai!

Välillä kaikki vaan tuppaa olemaan samana päiväna, ja kun ei malta mitään jättää väliin, niin sitten saa pikku koira uurastaa.

Eilen aamu aloitettiin PK-tottiksella. Paikkamakuuta isoilla häiriöillä, Ruuti teki A-estettä ja hyppynoutoa vieressa, leikki jne. Ei ongelmia, alkaa jo tottumaan. Toinen paikkamakuu tehtiin niin että ammuin siitä 30 askeleen päästä itse. Ei reagoi :)

Ihan pikkasen seuruuta, muutama liikkeestä istuminen, yksi luoksetulo+eteenmeno virittely.
Tasamaanouto, hyppynouto, välillä empii ja välillä hyppää oikein mieluusti. Ekalla usein vähän pohtii, mutta kerran yli mentyään hyppää ok. Takaisin ilman hyppyä alkaa tulemaan jo varmasti. A-esteessä vähän kanssa ekalla ongelmaa, menee yli hyvin mutta unohtaa tulla yli takaisin. Noh treenin puutetta...

Eteenmenossa pysäytin ekaa kertaa, kolmannella käskyllä vasta maaha :( Tämä on sille huono, joku päivä treenasin kiertämisessä tuota, ja vähän jo alko tajuamaan. Lisää vaan treeniä. Taas yksi koira mulle, jolla on huonot maahanmenot. Tehtiin toinen jossa vapautin maahanmenosta palkalle, ja vika suoraan palkkapalloon. Ihan superhieno liike muuten, jos ei tarttis maahan mennä :)

Noh kävin välissä hammaslääkärissä, ja nukuttamassa kakruja kotona, ja sitten iltapäivällä tokorenkaan (kennelpiiri nuorten koirien) treenit Nina Mannerin johdolla. Toka kerta meillä Ninan opissa, ja juu tykkään :)
Käytiin läpi voittajan treenejä, työn alla ovat, ja pyysin Ninalta kommentteja treeneihin ja ideoita. Ja niitä saatiinkin kivasti :) Savu oli oikein pätevä! Metsku nousi, ruutu löytyi, kaket alkaa menemään jakeluun ja tunnarissa hyviä vinkkejä miten edetä.

Tästä sitten suoraan jälkitreeneihin. 4 janaa joista vikalla vähän pidempi jälki. (200m? ja 6 keppiä). Jälki vanhenikin sitten yli 2h ja tämä ja väsymys varmasti vähän näkyi. Hyvin se jäljesti loppuun ja 4/6 keppiä nousi, mutta ei ollut ihan niin hyvä kuin yleensä. Janat nousujohteisesti, ekalla näköjana, loput valmiita. 2 ja 3 väähn pyöri ja tarkenteli, 4 oli ihan täydenkympin :) Käytiin myös esineruudussa, kisamainen treeni, otin vain yhden. Irtosi hyvin takakulmaan, mutta ilman esinettä takaisin. Toisella lähetyksellä otti tosi kaukaa hajun etuesineestä, ja tarkensi hienosti siihen ja toi. Hyvä Savu!

Tänään tiistaina käytiin ihan pikkasen tottistelemassa. Vähän hyppyä, istumisia ja noutojen luovutuksia sekä eteenmenon maahanmenoleikkiä. Sekä paikkamakuu. Iltapäivällä käytiin lenkkeilemässä ja muuten on vaan huilittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti