keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Hyvä treeni parempi mieli!

Pakattiin kamppeet ja lähdettiin täksi viikoksi Jyväskylään arkea pakoon. Savu pääsi etuoikeutettuna mukaan, ajatuksena vähän treenata ja näyttää Savua pennuista kiinnostuneille samalla. Vega meni mummilaan Toivon seuraksi ja Hippa jatkaa kaupunkilomaa Jannen veljen luona. Autoon ei vaan olis mahtunut kaikki.

Eilen ei vaan jaksanut, istuttiin sit Hannan kanssa vaan ja syötiin pullaa. No joo puhuttiin treeneistä ja pohdittiin. Illalla katselemassa ja kannustamassa Hannan koiria rallyssä.

Tänään sitten metsään. Savulle jälki ja esineitä, Kitlle pellolle jälki. Savulle ensin esineet, kaistaleelle kolme ja niin hienosti meni. Hyvin etenee ja nenä on todellakin auki. Kitn jäljen talloim pellolle tähän väliin ja ajettiinkin se. Savun jälki Hannan tekemä. Pitkähkö jana ja viisi keppiä. Kaksi ulkoilureitin ylitystä. Jana oli vaikea, mut siihen tehtiinkin treenisuunnitelma jo eilen. Jälki meni mallikkaasti. Kepit nousi helposti ja kulmat mentiin tarkkaan. Kommentteina Hannalta että pedantti jäljestäjä, mutta vauhtia saisi olla piiru vähemmän. Eli jarrua vaan. Vauhtihan näkyy meillä esim. kepeillä niin et ajaa yli ja palaa 2-3m kepille, kun tajuaa sen menneen. Noh näillä eväillä jatkoa vaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti