maanantai 5. toukokuuta 2014

BH Savu ja tokokärpänen...WHAT??

Viime vkolla tehtiin esineitä vielä toistamiseen samalla kaavalla.Ihan excellent suoritus Savulta, ja mummo juoksenteli onnessaan omalla vuorollaan. Rae jäljesteli makkaraa upealla motivaatiolla :)

Tottiksiakin taidettiin ottaa pienesti tiistaina. Savulle kerrottiin että paikkamakuussa ollaan vaikka Ruuti.veikka saisikin kiivetä A-estettä patukan perässä. Pikkasen seuraamista ja tuomarin kättelyitä :)

Perjantaina olikin sitten kesän ekan tavoitteen, vai välitavoitteen vuoro, kun Savu ja Ruuti oli ilmoitettu BH-kokeeseen Nurmijärvelle. Savun vuoro oli viimeisenä, ja makuu ensin. Hienosti Savu tottisteli aika omalle tasolleen. Molemmissa seuraamisissa J-sakara kohti toista koiraa olisi mun puolesta saanut olla parempi (tuomari taisi antaa erinomaisen ja erittäin hyvän), mutta annettakoon anteeksi ja unohdetaan. Jäävissä ei ongelmaa, ja luoksetulokin napakka ja suora. Paikkamakuu korrekti. Kaupunkiosuus ihan perussettiä. Ei enää koskaan BH-kokeeseen tuon kanssa JEE!

BH-kokeen jälkeen kävi hassu juttu... jostain syystä oon löytänyt itseni tuosta kotipihasta treenaamasta tokoa... ihan joka päivä. Ohjelmassa ruutu (paljon työtä), tunnari (paljon työtä), metsku (paljon työtä). Sisällä on tehty kaukojen kahta vaihtoa ma-seis ja seis-istu. Vaikeaa on, mutta joskus se on aloitettava. Tunnarissa oikeastaan edistystä huimasti, heitin väärätkin jo mukaan, ja vähän jo hiffaa. Ruutua tehdään kosketusalustalla, ja ruudun bongaus on hallussa, samoin alusta ilman ruutua, mutta näiden yhdistäminen on vaikeaa. Tässäkin nyt parissa päivässä huimaa etenemistä.HAH, tarviiko näitä treenata muka ;)

Rae oli meillä vielä viime viikon ja kävi mätsärissäkin. Hyvin ipana oli jo tottunut menoon, ja kehäkäytös ihan kohallaan. Punainen tuli ja rutkasti kokemusta :) Rakeen kanssa tokoilin noutoa ja seuraamista ihan huvikseen, ja onpas se hauska, niin täys intoa ja vauhtia :)Huomenna aksaa?? pitkästä aikaa, ja kai se pitäis jälkimetsäänkin mennä joku päivä!

Kuvat on kevään Q-tokoista Savun veljen Linnean ottamia. Tuhannet kiitokset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti