lauantai 10. toukokuuta 2014

Kaikkea sekaisin...

Eilen aksaa aamusta, oli tarkoitus ottaa hyppytekniikkaakin, mut vähän unohtui. Savu teki ylläriylläri keppejä ja keinua. Kepeillä iha ok menoa, parempaan suuntaa  siis. Etupalkka vaihtui sivupalkkaan ja näyttäis toimivan. Keinutreeni oli ihan huippu. Säädettävällä keinulla alkuun alimmasta pelkkä keinu ja sit hypyn kautta. Vähän keuli, ja enemmänkin jarruttelua. Nostettiin ja taas ensin pelkkä keinu ja sitten hypyn kautta. Ei empimisiä! Nostin vielä ylimpään ja siitä pelkät keinut molemmin puolin, hyvin! Ja lopuksi vielä laskettiin alas taso kerrallaan. Hyvä ilme ja innokas koira :) Hyvin haki jo keinullekin, kun tein keskitasoa pikkuradan pätkässä. Lopuksi vielä pikkunen ratatreeni. Ihan huikea :) on se vaan kevyt viedä <3

Tänään jäljet+esineet ja vielä tottista päälle. Esineet ok. 4 kpl kaistaleella, ekaks etuesineet ja sitten toisen takaesineen. Ei ihan varmimman oloinen, mutta selvästi tiesi mitä tekee ja parempi kai kun ei painakaan kaasupohjassa. 3 pistoa siis vaan kuitenkin.

Jälki 300m neljä kulmaa ja kahdeksan keppiä, janaa 8m. Kepit: Savu 6 Kaisa 2. Kepit aika tahmeasti nousi, tarvii funtsaa et miksi ja miten korjataan. Liian vähän nälkä (söi aamulla puolikkaan) vai vaan jälki liian kivaa? Jälki kulki kivasti, yks kulma pitkäksi mutta itse korjasi takaisin. Jana oli tosi jees.

Tottis aika väsynyttä ohjaajalta. Hupailtiin ruutua, tehtiin häiriöksi seuraamista ja luoksetuloa. Lopuksi vähän noutoja metskulla ja puulla. Savu ok, ruutua kokeoli kyttäillä ekaa kertaan muissa liikkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti