maanantai 19. toukokuuta 2014

Kotipiha tokoiluja

Eilen illalla nautiskeltiin koko perhe iltaauringosta pihalla.
Treenailin pikkasen...

Ruutua ensin vain alustalle menoa (joo oli se ruudussa kyllä) sitten ruutu käskyllä siirtymistä ruudussa alustalle. Lopuksi vielä bongailuja, näissä ei ongelmaa, ongelmat siis siinä ettei mene suoraan alustalle. No nytpä meni. Kerran unohtui 'matkalle' ja uudella käskyllä keskelle, mutta en palkannut, kehuin vaan ja nopsaan uusi, joka menikin sitten ihan oikein.

Hyppynoutoa kukkalaatikon yli, hyvin hoksas että tämä on hyppy. Noudot ihan jees, suu täys hiekkaa palautteli. Palautuksiin nyt vihdoin joku kikka...näitä on tahkottu ja tahkottu, silti on epävarma ja hidas mun silmään. Mutta puolustukseks pitää sanoa, et enpä itsekkään ollut tässä treenissä ihan fiksuimmillani.

Tunnaria, vääriä 8-10 ja oman piilottelua väärien ympärille. Hienosti etsii nenä auki omaa. Seuraavaksi joko matkaa kapuloille lisää, tai kapula väärien sekaan.... hmmpf mietitään.

Kaukoja, vain seis-maa-seis. Olin edessä kyykyssä, ei oikein hoksaa käsimerkkiä. Kun tekee vaihdon tekee sen pääsäänttöisesti oikein.

Tänään olis jälkitreenit, saas nähdä mitä mittari näyttää, onko turhan kuuma. Noh janoja me mentäiskin tekemään, jäljessä ei ongelmia ole nyt, tokihan sitä pitää ylläpitää ja vahvistaa.

Eilen Rakeen kanssa ekassa näyttelyssä. Hienosti meni yli odotusten. RaaRaalle ERI1 ja SA. Hienosti antoi tuomarin tutkia ja juokseminen on kohdillaan. Muut oli vaan enemmän tuomarin mieleen sen suurempia sijoituksia ajatellen. Arvostelussa ei moitteen sijaa ole.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti