keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Janoja ja loikkia!

Emilian kanssa mahti treenit. Pikkanen sade ei haittaa, kun päästään ilman kakaroita.

Ensin hallilla metristä pressua, ekalla lähti mutta jänisti, palasi sivulle ja uudella käskyllä hyppäsi hyvin. Tein jonkin verran toistoja, paristi kaatoikin esteen, mutta ilme pysyi hyvänä, osa hypyistä ihan puhtaita, osassa pikku kosketus. Hyppäsi ihan mieluusti. Pikkusen pakon edessä päätin, että saa nyt ainakin hetken tulla takaisin ilman hyppyä, vaikka kyllä itse hakeutui eilen hypylle takaisin tulessa. Katsotaan miten tässä käy. Pääasia että uskaltaisi tulla takaisin, oli reitti sitten mikä vaan.

Päivällä kotona treenailin noudon luovutuksia, samoin eilen illalla. Palkka paidan helmassa ja itse pakittaen. Näin se on Paapula opetettu, ja hyvin on toiminut, en tiedä miksi Savulle olen jotain muuta tehnyt. Noh sekaisin ja epävarmaksi joka tapauksessa sen saanut. Koitetaan korjata.

Hallilta mentiin vielä metsään. Savulla ja Ruutille molemmille janatreeni. Ruutin meni ihan huippuhyvin, ekat janatreenit sille. Upea äijä :) Savulla paras jana oli viimeinen, jossa ei jätetty palkkapurkkia, vaan lähti suoraan jäljelle. Tämä ihan nappi, kahdessa ekassa säätöä jäljelle lähdössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti