lauantai 17. lokakuuta 2015

Laiska lauantai

Aamusta tehtiin puutarhahommia ja siinä sivussa minitokot. Eteenlähetyksen vaikeutta oon miettinyt ihan kauheasti. Mikä siinä mättää... ongelma on varmasti suurimmaksi osaksi toistot ja pakkauksen suunta. Eli mitä enemmän toistoja tekee sen enemmän flänkkää. Eli täytyy vaan tehdä eri suuntiin enemmän ja vaihdellen. Tämän vaihdoin siis myös alustaan takaisin. Savulla on ongelma stoppaamisessa tässä liikkeessä (tai aina kun se tulee sen mielestä epäloogisesti). Pk-eteenmenokin parani kun kerroin sille että tässä liikkeessä mennään lopulta maahan. Oltiin toki tehty semmosia juoksusta maahanmenoja jne. mutta ei yhdistänyt niitä liikkeeseen vaan koki maahankäskyn Eteenmenossa kauheaksi rangaistukseksi. Vaihdoin loppuun alustan, jolle opetin menemään maahan, ni ongelmat loppu siihen. Nyt ajattelin että varmemmin saan stopista kivan kun odottaa sitä. Siksi siis alusta. Flänkkäämisen koitan saada nyt pois sillä että heitän lelupalkan alustan ohi eteenpäin (ja jopa vähän ennen niin että lelu lentää heti kun Savu on alustalla), eli ettei kääntyisi minua kohti. Se kääntyminen siis aiheuttaa flänkkäämisen. Nämä tuntu toimivan, ja nyt on ekaa kertaa tässä liikkeessä olo että ehkä tämä toimii.

Kiertoa tehtiin kanssa pari, hienosti jo menee ja on aika näyttäväkin kun juoksee täysiä kohti paalua, ja viime hetkellä kiertääkin.

Iltapäivällä ex-tempore aksat. Olipa kiva kun olin tännekin etukäteen kirjottanut että mitä pitäisi treenata. Tein pikkuisen radan pätkän jossa kepit oli A-esteen jälkeen  (kisoissa ei ymmärtänyt asiaa ollenkaan) ja toisesta päästä umpi- ja avokulma vaihtoehdot hypyltä. Pikkujuttuina treenattiin vaikeat putkikulmat ja irtoamista sinne. Poispäin käännöt molemmin puolin (kauhean vaikeaa) esteellä ja putkella. Radalla tehtiin vähän välistä vetoja ja keppejä, ei yhtään keppivirhettä!!! Hyvät treenit oli :)

(Kelpie treenasi samat hommat n.80% vähemmillä toistoilla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti