tiistai 20. lokakuuta 2015

Astetta paremmat treenit

Eilen oltiin näyttämässä parin viikon työn tulosta Ninalle. Alkuun tehtiin eteenmenoa. Eka toisto ihan kokeilu löytääkö perille. Tein aidan viereen tosin (vasemmalla) ja oikealla takana oli ruutu. Matkalle laitoin vielä totuteltavaksi semmoisen muovisen 4m halkaisija renkaan.  Hienosti meni kyllä alustalle asti.
Sitten tehtiin muutamia stoppeja tähän. Ja nekin sujui. Treenissä oli siis ajatuksena treenata vaan ilmettä (ei urkuauki kohti loppua). Olipa kiva onnistua vaikka treeni oli näin helpotettu.
Huomioita mitä itse tein jo aiemmin ja mitkä ei kuulostanut kauhean tyhmältä.
- lähtö seisomasta, jos lukitsee niin paremmin. Eli unohdetaan hetkeksi se perusasento joka aiheuttaa 'harmillista' kontaktinpitoa. Namipalkka sopii tähän hyvin,  eli rauhoittaa liikettä. Lisäksi tuli vielä neuvo 'vaatia' rentoa hyvää paikallaseisomista stopattuaan vaikka kävelen kohti jne. Jotta seisominen vahvistuu.  Tämä näytti nyt vihdoin aika hyvälle.
Lisäksi tehtiin kiertoa estehäiriöllä. Ja perhana, sehän kiertää :) Kerran taisi erehtyä väärään suuntaan, mutta muuten hienosti. Tähän voi alkaa nyt lisäämään kapuloiden vientiä, stoppeja ja koko loppu liikettä. Aika kiva :)

Treenien loputtua tehtiin vielä yksinään liikkeen loppu. Laitoin läheltä kiertoon ja peruutin itse taaksepäin stopaten sitten asentoon ja siitä siirryin loppupisteeseen. Helposti tarjosi tällä tavalla luoksetulo mutta muistuteltiin ja korostettiin nostoa päänkääntämisellä ja rauhallisella käsinäytöllä ni hyvin teki. Vasemmalta palautus vielä jää vinoksi, oikealta tekee jo tosi kivasti.

Olipa kiva onnistua vaihteeksi ihan kunnolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti