maanantai 19. tammikuuta 2015

Tokoaktivismia

Jaksaa jaksaa, olis kiva kun edistyiskin...
Koko vko (lauantaina harrastuskoirana oli kelpie) treenattiin. Pääasiassa kyllä kotona vaan pikkujuttuja.
Kaukoja, tunnaria, sivulle siirtymisiä, pakkia jne.

Tunnari edistyy, ongelma on luovutus joka on Savulle ollut aina vaikea ihan noutokapuloillakin. Oman etsiminen menee jo kivasti. Ekat 'oikeat' tunnarit tehty, tosin 3 väärää vain ja oma. Vielä ei mainaa maltti kestää jos joutuu tosi pitkään etsimään, ja tilanne on ns. helppo.
Sirken kanssa tehtiin tänään vaikeita, paljon kapuloita, noutokapula seassa, oma purkin alla osittain. Vähän säätöä näissä kieppien takia (hallilla ei ole tunnaria oikein tehty, kun on niin innoissaan helposti, etten halua et tekee väärässä vireessä näitä alkutreenejä). Kuitenkin ihan hyvä visio siitä oman etsimisestä, eikä vääriä yritäänyt edes tuoda. Vähän rumasti vaan tökkii niitä... Lopussa jo vire ok, ja ihan hyvät tunnarit.

Nyt tarttis keskittyä siihen luovutukseen paljon, jotta saadaan tämä valmiiksi, ja muistaa toki tehdä paljon toistojakin ja eri paikoissa, ja erilaisia.

Seuraamisen peruuttaminen on kivaa. Kiva kun voi opettaa jotain suht uutta. Savu oppi tän nopeasti, kun sain kerrottua et olis hyvä asia et se peppu nousis ylös. Seuraa käsky aiheuttaa vaan pyllyllä pomppimista, joka on nyt tullut sivulla olemisessakin rumasti esiin. Peruuttaen sujuu jo kääntyminenkin vastapäivään.

Kaukot junnaa... voihan plaah! Ihan syvältä koko liike.

Aavistuksen masentaa lukea postaus marraskuulta, kun kaikki on samassa jamassa (tai huonommin) ja tuntuu että treenattu on kauheasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti