keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Piirin nuoret...

Sunnuntaina tokoiltiin piirin porukassa, omatoimi treenit, ei kouluttajaa.

Jankn hallilla, mutta vaihteeksi koko hallin lehä (eli kisakehä) käytössä.

Savu teki käskytettyina liikkestä istumisen (ok), ruutuun menon, ruutu toisessa reunassa keskella hallia, tässäkään ei mitään ongelmaa, palkkasin seisomisesta. Ja näiden perään tunnarin. Lähti  kapuloiden sijaan ruutuun. Ei katso liikkuria, kun pitää kontaktia, eikä rutiini/valmistelut riitä vielä  ettö hahmottaa. Tehtiin sitten tunnaritoistoja, liikaakin, luovutukset pielessä koko ajan. Tähän pitäisi  nyt kehittää jotain että katsoo  sitä liikkuria. Kontaktia en ole siis pyytänyt.

Tokassa setissä tehtiin luoksetuloa käskytettynä. Edelleen tässä samaa ongelmaa, eli stopit kunnossa mutta ei pysy asennoissa. Edestä sivulle siirtymä korjaamatta -> ilman 'liikettä alla' on näitä hinkattu, mutta esim. Luoksetulon jälkeen ei näytä  mitenkään kykenevältä suorittamaan sitä oikein. Yksi kokonainen liike, jonka jälkeen siirryttiin seuraavaan liikkeeseen, eikä kyllä yhtään  jäänyt jumittamaan takapalkkaa. Hyvä!

Itsekseen hupailtiin vielä  ruutu lähempää, ja ruudusta seuraamaan tuloa (kiertojen kautta, en ruudusta) ja kokeilimpa vahvistella myös  luoksarin stoppeja kiertämisestä, ja sitä miten hyvin stoppaisi suullisella käskyllä. Se toimi kyllä tosi  hyvin, ja ihan eri ilmeellä jäi  seisomaankin.  Vaihdetaan siis käsimerkki pois.

Yhteistreeninä tehtiin  paikallaolojen jätöt, istuminenkin. Ja käskytyksiä rivissä. Kokeiltiin  myös uusien sääntöjen paikallaolo kaavaa erillisinä liikkeinä. (Eli siis käskytyksiä vuoronperään ja luoksetuloa rivistä) ei tässä ongelmia ollut.

Tosi hyvät treenit <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti