keskiviikko 21. tammikuuta 2015

omatoimi hallia

Aamusta ajeltiin Annin kanssa treenaamaan, JANKlla oli ruuhka.

Tehtiin alkuun vasemmalle askelia. Tosi vaikeita. Haluaa väkisin mennä mun taakse (perusasento opetettu kääntymään takana, ja hakee sinne). Jos auttaa namilla, ni ajatus katoaa tyystin. Loppuun saatiin onnistuneitakin. Sivulle siirtymiset olikin sitten ihan helppoja :)

Ruutua, alkuun alustalla siirtelyä.Sitten ilman alustaa. Ilman alustaa ruutuun menoa (haki oikeaan laitaan). Pari onnistunuttakin. Pitkältä alustalle menoa. Ihan hyviä. Lopuksi vielä otin ilman ruutua seisomasta maahanmenoa, ja mun kävelyä. Kutsumiset seuruuseen jäi tekemättä.

Luokstetuloa stoppeineen. Tää meni aika käteen. Ei jostain syystä osannut yhtään pysyä asennoisssa, stopit ihan siedettäviä, mutta ennakoi aina jotakin. Lopuksi vähän tuuleteltiin päätä, ja tehtiin suoria, ja stoppeja seisomaan ihan leikkinä.

Tässä välissä pidempi tauko

Tunnaria 3 vierasta ja oma, seassa häiriö esineitä. Ihan kivoja toistoja, ei oikein vielä tajua että ne kapulat on se juttu, vaan etsii laajemmalti. Kapuloilla kivaa käytöstä, ja palautuksetkin jo lähti laukalla ja kivalla ilmeellä.

Kaukoja, ja nää olikin sitten tosi kivat :) Ihan läheltä ja kyykyssä (2m) mutta näyttäis että nää saadaan siirrettyä joskus halliin ;)

Lopuksi vielä lisää tunnaria. Välillä liikaa kiekkoja, mutta sanomalla rauhoittui ja teki loppuun, ihan hyvän useamman väärän kapulan treenin.

Meillä on vaihteeksi kyläilijäkin :) Savun puolisisko Minja on meillä tutustelemassa, ja opiskelemassa näyttelyjuttuja. Seisotin, kopeloitiin ja juoksuttelin sitä myös, reipas tyttö :)

Illalla vielä agitreenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti