keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Sirken kolmannet

Maanantaina tutusti Sirken 'tunnilla'. Aattelin alkuun tehdä kisamaisen, mutta muutin mieleni, koska oman motivaation takia en halunnut vielä niin 'isoa' arvostelua. Oon aika hurmoksessa tällä hetkellä, moni asia tuntuu tosi hyvälle ja helpolle, mutta toki töitä vielä on. Ajattelin että pidän tämän lähellä täydellisyyttä olotilan  vielä hetken ;)

Tehtiin sitten seuraamista käskytettynä. Suurinmmat bugit tuli kun käveltiin tosi läheltä  ihmisiä, ihan aidan vieressä (viereisellä kentällä ja paikallaan käännöksissä. Käännöksiä ei ole treenattu. Sivuaskeleet ja peruutus tehtiin erikseen. Sivuaskeleet näyttää nyt hyvälle, pakki tarvii vielä paljon treeniä. Muuten kyllä oon kauhean tyytyväinen Savun seuraamiseen.

Lisäksi tehtiin luoksetulo, ja stopit nyt ollut ihan parhaat (hyväksyttävät joo), mutta ei mitään  ennakointia eikä hötkyilyä. HYVÄ!

Lopuksi tehtiin vielä Elinan kanssa tunnari. Laitoin muurinpalikkaa ja jotain häiriöksi, ja hyvin kyllä etsi. Luovutus vaan ihan syvältä... (tiputtaa eikä tule hyvällä asenteella).

Ryhmän vedon jälkeen Savu sai tehdä vielä kiertoja ja stoppeja, seuraamaantuloja ja kaukoja. Kaukot ihan hyvin  tuntuu pysyvän kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti