maanantai 8. elokuuta 2016

Savu on kisannut agia

Savu on juoksennellut taas treenaamatta 5 rataa aksaa kaksissa kisoissa.
JANKn omat kisat pitkän aksaloman jälkeen meni huonoiten meidän kakkosuralta. Ekalla radalla satoi aivan kaatamalla vettä, koko kenttä aivan pelkkää lätäkköä. Heti eka rima alas, ja sitten huolimattomasta ohjauksesta valitse puomiputki erottelussa putken. Tokalla radalla tuli joku ihme rytmirikko kepeillä, ja teki virheen väliin. Korjattiin ja seuraavana olleen keinun juoksi suoraan läpi, joka uusittiin ja tultiin pois radalta.

Viime viikonloppuna käytiin JAUlla. Kolme aksarataa oli tarjolla tehdä nollat, ja kaikki edellytykset kyllä olikin. Kaikille kolmelle radalle saatiin kyllä sitten yksi virhe mahtumaan, eli nollan metsästys jatkukoon.

Ekalla radalla ei ohjaajan pää kestänyt. Oltiin vikojen joukossa ja aika kovassa seurassa. Nollia oli ennen meidän starttia jo 6 ja aattelin että lujaa tarttee mennä. Muutin sitten ohjausta kesken radan tyhmänä, ja siihen kosahti. Yhdellä kiellollakin aika olis sitten riittänyt kiilaamaan SERT-pallille, että jos olis vaan malttanut.


Tokalla radalla päätin taas muuttaa ohjausta rataantutustumisen jälkeen, kun ei vielä ekalla kerralla oppinut :D Takaaleikkauksessa olin vaan liian jäljessä joka kosahti kieppinä ja huonona ohjauksena putkee, jonne siis mentiin väärin päin.Kolmannen radan hyllyn pistän vähän koiran piikkiin kerrankin, ehkä joo olis voinut napakammin ohjata, mutta ei sillä käynyt kyllä mielessäkään tulla ohjaukseen. Tuhma! Muutenkin Sasu alkaa löytää kivan kisavireen, kesällä tehtiin vähän vireennostatteluja, kun toivon edelleen puomille lisää vauhtia. Ja on sitä virettä haettu siis muutenkin paljon leikkimällä ja nostamalla tottikseenkin jne. näkyy tuo sitten kivasti tässä aksassakin. Savu on aina ollut tosi kiltti aksakoira, mennyt sinne mihin ohjaa, mutta nyt kyllä saa vähän topakammin pyydellä että menee ohjeet läpi.Hippa on myös aksanut Anun kanssa aktiivisesti, ja on saavuttanutkin kaksi nollaa jo kakkosista, eli samassa veneessä ollaan, yhtä vaille kolmoset :D

Niitti voi taas hyvin. Se satutti jalkansa kesälomalla pahannäköisesti, mutta selvittiin isolla säikähdyksellä, viikon särkylääkkeellä ja 2 viikon levolla. Nyt se on päässyt vähän treenailemaan, ja on kyllä siinä puuhassa aika kiva. Muutenhan se on vallan hirveä ja rasittava, mutta täytyy koittaa keskittyä positiivisiin asioihin. Ei vaan, ihanan keskittyvä ja motivoitunut pentu se on, eikä paljoa ole mitään huonoa sanottavaa. Niitti on tehnyt vähän FH-jälkeä, viestiä ja tottista toki. Niihin se tuleekin keskittymään varmasti usemman vuoden pelkästään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti