tiistai 23. elokuuta 2016

Jälkitreenejä

Jälki on vaan parasta! Ei siitä pääse mihinkään :)
Suunniteltiin päivällä treeniporukan kanssa napakat ja nopeat treenit, ja sitten parin muuttujan kautta saatiin kulumaan 2.5h aikaa kuitekin. Noh, kivaa oli, ja ehdin kotiinkin laittamaan lapset nukkumaan.

Savulle tehtiin kaksi janaa. Se on nyt selvästi heikoin lenkki meidän jäljessä. Eka oli pitkä, jälki meni varmasti 40m päässä. Mutta Savupa teki elämänsä hienoimman jana, ja porhalsi laukkaa jäljelle asti täysin suoraan. Jälkeen reagoi hyvin, ja pienen tarkastelun jälkeen oikeaan suuntaan ja nopsaan siitä keppi palkkana. Tehtiin vielä toinenkin, ja siinäkin eteni oikein suoraa (jos lähettää vinoon, ni tuskin se menee sinne minne et näytä) Otti jäljn janalta hieman vinossa, ja tarkasteli kauan ennenkuin lähti takajäljelle, käänsin ja lähtikin ajamaan oikeaan suuntaan ja kepillä palkka.

Olin tosi tyytyväinen noihin janalla etenemisiin, se on ollut vaikeaa. Mutta työ kantaa tulosta. Seuraavaksi pitäisi keksiä jotain, miten lähtisi varmemmin jäljelle vielä bongattuaan sen, ja samoin pitäisi saada varmuutta niiden takajälkien käsittelyyn, siis että vaikka lähtisi väärin, osaisi pyydettäessä vaihtaa suuntaa, ja tekisi sen varmasti ja iloisesti. Nyt on vähän semmoinen, että 'enkö tehnytkään oikein' -ilme ja tarvitsee kehumista ja kannustamista jotta menee varmasti.

Tehtiin lisäksi esineruutu. Päätin kokeilla ottaa kaikki kolme esinettä, palkata tokan ja kolmannen jäljeen. Alkuun vähän etsiskeli, mutta nostettuaan ekan, tokakin tuli hyvin. Palkan jälkeen vähän pohti että vieläkö, ja huonosta lähetyksestä jäi pyörimää eteen. Siirryin vähän sivumpaan ja lähetin uudelleen, niin nyt irtosi taakse asti ja kivasti löysi vielä vikan esineen palkaksi irtoamisesta. Tosi tyytyväinen olin, ruudut ovat takunneet koko kesän.

Eli tosi hyvät ja motivoivat treenit. Harkitsen jopa tottiskentälle menoa 2kk tauon jälkeen :P Kokeita ei onneksi ole koekalenterissakaan ollenkaan, ettei sentään tarvitse kisaamista miettiä tälle kaudelle enää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti