maanantai 8. elokuuta 2016

Jälkitreenit pitkästä aikaa

Oltiin pitkän tauon jälkeen jälkitreeneissä. Ja voi pojat ku oli mukavaa :)

Savulle tehtiin ensin esineruudun esineiden vaihtoharjoitus (tai vaihtamattomuus) tiellä. Kauemmas vietiin esine niin että Savu näki sen. Kun se kävi hakemassa sen tielle heitetiin sivusta toinen esine mikä piti ohittaa siis vaihtamatta. Pieni bortsu meni kyllä halpaa, ja onnellisena oli vaihtamassa. Tästä toruttiin hieman ja tehtiin uusiksi, eikä se enää hairahtunut.

Tehtiin myös metsässä vähän vastaava harjoitus tosin valmiilla esineillä. Siinä ei mennyt enää halpaan, ja muutenkin oli aika kiva ilme tehdä esineitä. Vähän se vielä menee pohdiskelevaksi ekan esineen jälkeen, mutta pääsi ihan itse tilanteesta yli. Tosi kiva!

Jälki oli n.500m ja siinä oli totisesti maastopohjan muutoksia, kun mentiin hakkuulla, suolla, kivassa metsässä ja ryteikössä. Janalla meni tosi hyvin pitkään suoraan, mutta ei ihan jäljelle asti mikä oli vähän harmi, koska ei saa 'palkkaa' hyvästä etenemisestä. Tahmailujen jälkeen päästiin janalta matkaan, ja hienosti se kyllä tekee hommia ja kaikki 6 keppiä nousi varmasti ja iloisesti :) Ihana Savu!

Niitti oli mukana tuhlaamassa energiaa. Se tottisteli vähän tiellä. Perusjuttuja vaan, ja sitten lopuksi vielä kuolleelle lelulle menoja joissa ei kyllä ollut mitään ongelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti