maanantai 31. lokakuuta 2016

Savu agissa kolmosiin :)

Kisattiin Janakkalassa iltamyöhällä kaksi starttia agia. Hippakin pääsi Savun lisäksi juoksemaan Anun kanssa, niiltäkin siis puuttuu yksi LUVA kolmosista.

Päivällä käytiin tekemässä pitkä metsälenkki alle, kun lauantaina koirat pötköttivät lähes koko päivän. Kerrankin oli kiva fiilis lähteä kisoihin, jotenkin rentoa kun startit oli vasta klo 18. Noh ylllättäen oltiin vähän etuajassa aikataulussa, ja kisapaikalla moikkailin vielä pennun kyselijöitäkin ja kiirehän siinä vähän tuli.

Ekalle radall yhteen kohtaan tiesin ettei tule mitään hyvää ohjausta ja koitin keskittyä siihen kunnolla, mutta virhe (vai jopa kaksi kieltoa) siihen rapsahti kun olin vaan myöhässä ja koira ihan väärässä linjassa. Taisi melkein kaikki koira tehdä noille kahdelle esteelle virheet, joko tiputtamalla ekan riman tai muurin palikat. Medeille ja minielle tuomari sitten huomauttikin tuosta kohdasta erikseen rataan tutustumisessa. Muuten rata oli Savulta hieno, tosi nätisti hyppäsi ja keskittyi ja meni silti lujaa. Kahdella kiellollakin reilusti miinusaikaa.

Hippa teki tuolta samalta radalta kympin, oikeastaan hyvin Hippamaiseen tapaan, yhden esteen ohi ihan suoralla, ja pujottelusta vika väli unohtui. Meille vaikean kohdan Anu sai tuupattua just just :)

Toka rata oli helppo, ja tuntui meille sopivalta jo tutustuessa. Tokana ollut keinu oli vähän siinä ja siinä, Savu tuli ihan täysiä ja liirasi keinun pinnalla ihan huolella. Märkä koira ja varmasti märkä keinukin. Tuomarin mielestä kuitenkin riittävän alas. Toinen läheltä piti oli kepeillä jossa hukkasin vähän koiran ja Savu kävi pyörähtämässä mun selän takana. Itsellä ei oikein hajua miten se lopulta kepeille meni, mutta ilmeisesti virheettä :) Nollalla maaliin, ja tosi upea fiilis! Jee me tehtiin se. 

Kaikki syksyn ja tämän vuoden tavoitteet on paketissa. Jäljeltä koulari kolmosesta ja agissa kolmosiin. Kolmosten starttaaminen taitaa mennä ensi vuoteen, vähän on kisoja ja Rakeen pentuprojekti vie aikaa, enkä tiedä miten innoissani Savuakaan vien hallikisoihin pöpöjä haalimaan. Katsotaan nyt...

Kelpie tiputti kakkosradalla harmillisesti yhden riman :( Muuten puhdas ja oikein hieno rata. Hippa kisailee Anun kanssa vielä jotain startteja tänä vuonna, mutta se muuttaa pentuprojektin ajaksi Anulle muutenkin, eikä kuskaile pöpöjä meille. Savun radat ei harmillisesti tullut videolle, mutta tässä Hipan vitska rata.


Rae voi hyvin ja maha kasvaa :) Pentublogissa paremmin sen kuulumisia! Kivasti on kyselyjä, mutta etenkin jo kokeneemmat aktiivisesti harrastavat tiedustelut olisi tervetulleita. Tästä pentueesta itse ottaisin ehdottomasti pennun jos vaan millään pystyisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti