maanantai 24. lokakuuta 2016

Rally Savu?

Oon jo pidempään miettinyt että mitä sitä alkaisi puuhaamaan Savun kanssa. Jotain semmosta olis kiva tehdä jota voisi kotona treenata paljon, ja sitten käydä vaan vähän tekemässä hallilla. Rallyhän voisi sopia hyvin tuohon, ja oonkin koittanut ajaa itseeni jotain intoa. Eniten muo nyppii lajissa se että hyväksyttyjä tuloksia tarvitaan myös alemmista luokista se kolme, ja että startit on ihan hirveän hintaisia. Ja ehkä vielä enemmän se että pitäisi löytää kalenterista 6 viikonloppu päivää käydä ne. Toki voisi treenata eteenpäin liikkeet valmiiksi, ja kisata kisoja kun sopivia on, mutta en oo koskaan ollut kauhean hyvä semmoisessa.

Noh yksi ilta me sitten kuitenkin aloitettiin. Seuraamista oikealla (käsky pitäis keksiä), edestä sivulle siirtymisiä oikealle puolelle (käsky oikea) ja takaa siirtymisiä vasemmalta oikealle (mikä käsky?). Tarttis säännöt lukea varmaankin ja katsoa vaikka videoita. Alusta asti on nyt selviö että pyritään pitämään kierrokset aika alhaalla ja tekemään liikkeet ennemmin hitaasti kuin että haetaan vauhtia ainakaan yhtään.Yllättävän hyvin meni treeni kyllä, aattelin että enemmän lähtisi keulimaan kun tehdään jotain tosi nurinkurista.

Lauantaina käytiin myös JANKK agiringin treeneissä, joita vetää Maiju Korhonen. Savuhan on tuossa ringissä ollut, ja treenejä on noin joka toinen viikko. Lisäksi on sitten kerta viikko ihan tavalliset treenit. Nyt oli aksassa pari viikkoa taukoa PK-juttujen takia, ja sen näki taas. Ohjaaja aika velttona ja koirakin vähän turhan tättärää. Vauhtiin kun päästiin niin sujui aika jees. On se vaan kiltti ohjattava :) Viikonloppuna olisi pari starttia, mutta taidetaa käydä parit treenit vetämässä alle, jos saisi taas vähän tuntumaa touhuun.

Hippa aksaa Anun kanssa samoissa treeneissä, ja on kyllä mennyt hurjasti eteenpäin sen jälkeen kun Anu on se kanssa aloittanut. Kiva kun senkin kanssa joku jaksaa hinkata ja analysoida, itse kun on semmonen roiskija, niin ei sovi tuommoinen mustavalkoinen pilkun viilaus :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti