torstai 17. maaliskuuta 2016

Tokoilua ja vähän aksaa

Tokoilu on siinä vaiheessa että merkkasin kokeita kalenteriin, ja kävin katsomassa yhden EVLn että miltä ne kisat nykyään näyttää. Eli enää tarttis vaan treenata :P


Ollaan me jotain tehtykin. Pihalla on ollut kiva treenata kun lunta on 3cm ja aurinko paistaa. Eteenmenoa tehtiin ja tämä nyt tuntuu aika hyvälle. Hyvä asenne lähdössä ja menee suoraan. Eipä sitä paljoa hinkattukaan. En koita tätä vaikeuttaa nyt hetkeen, jotta saadaan varmuutta ennen kaikkea. Jahka toimii ihan kisanomaisesti alan lisätä häiriöitä. Myös stoppi tuntuisi toimivan, ja ruutuunkin lähtee hyvillä mielin.


Ekaa kertaa treenasin myös kierron istumista. Yhdistin tähän kaukojen pakki-istumisen, jotta ajattelisi taaksepäin ja se on myös Savulle mieluisin istumiskäsky+käsimerkki. Välillä jää seisomaan, mutta aika kivasti lähti toimimaan ja istumisen näyttää kivalle.


Kiertoa tehtiin eilen ja ei bongannut merkkiä. Itseltä huono suunnitelma (laita 5v viemään kapuloita kisamaisen treenin toivossa ja 2v juoksi vielä 'keskellä' häiriönä. Meni siis kapulalle, käytiin lähempää katsomassa merkki, ja sen jälkeen sujui. Oikealta sivulle tulo toimii nyt kivasti, vasemmalla pitää itse muistaa vaan olla tarkkana käden/rintamasuunnan kanssa. Välillä epävarmuuttaan saattaa pyöräyttää kapulaa molemmista suunnista, mutta toivotaan että tuo poistuu kun varmuutta tulee lisää. Treenaillaan kuitenkin myös sitä pitoa ja kapula suussa liikkumista erikseen.


Eilen tehtiin myös pitkästä aikaa tunnaria. Ne menikin sitten ihan käsittämättömän huonosti. Jopa niin huonosti että mietin että olenko voinut klähmiä kaikki kapulat. Toi ihan useaan kertaan vääriä, eikä oikein millään meinattu saada onnistumaan. Tein illalla vielä kotona, mutta silloinkin sähelsi. Heittelin kapuloiden sekaan sitten muutamia nameja että vähän rauhottuisi, ja silleen saatiin joku onnistuminen. Mutta vire aivan väärä, ja jotenkin ihan sekaisin koko piski.
Peruuttamista kanssa jumppaillaan. Ihan siedettävä se on (aukeaa kyllä) mutta ehkä se jumpan kanssa siitä suoristuu.


Välillä alkulämmöiksi on jumpattu seuraamista, zetaa, luoksetuloa jne. ja ne on kyllä hyvässä muistissa. Kaukoja pitäisi jaksaa tehdä mutta itsellä motivaatio niihin hukassa. Ne on nyt semmoset kasin kaukot tiukalla tuomarilla, jos onnistuvat hyvin. Mutta kymppiin olisi työtä aika paljon.


Tiistaina käytiin aksaamassa. Ei mennyt hyvin. Savu ihan kauheassa vireessä (loikki superloikkia ja juoksi ohjauksia läpi) ja itse koitin juoksemalla lujempaa saada hommat sujumaan. Joo, oli vähän väsy :( Sunnuntaina olis kolme rataa, pitänee käydä treenaamassa ennen sitä kerran.


Ihana, Ihana Riio Savun poika on meillä <3 Vähän oon puuhannut sen kanssa, ja kyllä vaan on parhautta saada tehdä tommosen aivan keskeneräisen kanssa juttuja. Ja tuo oppii ihan käsittämättömän hyvin ja nopsaa. IHANA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti