tiistai 19. huhtikuuta 2016

Luopuminen tokosta

Pitkään tätä on tehty.. ja hieman jopa surettaa. Eilen kuitenkin sitten päätin että tokokamppeet pakataan ainakin talveen asti kaapin nurkkaan. Syksy vielä treenailtiinkin ihan aktiivisesti, keväälläkin yritettiin. Hienolla mallilla ne uudet liikkeet alkaa olemaankin, mutta kaikki kisamaiset, palkattomat, häiriöt jne. on tekemättä ja liikaa tulee virheitä treeneissä että viitsisin lähteä kokeeseen kokeilemaan ja epäonnistumaan. Joskus joku fiksu mulle sanoi, että pitää harrastaa sitä mitä haluaa, ja nyt tuntuu ettei toko ole se juttu. Ei ainakaan nyt...


Pk-kausi polttelee yllättävän vähän, on vähän semmoinen valmiiksi luovuttanut olo kun itsekin tajuaa ettei tavoitteisiin tulla pääsemään. Olin päättänyt että 2016 ollaan SM-kisoissa. Ei ehkä SM-tasolla mutta kisoihin pitäisi päästä. Viime kaudelle ei kuitenkaan saatu kolmoseen paikkaa ja olisiko oltu tottiksen puolesta sinne valmiita, ei ainakaan missään yli 85p kunnossa..?
Tälle kaudelle kolme tulosta ennen kesäkuun loppua taitaa olla liikaa, kun 3 vkoa tulee menemään jossain välissä juoksukarenssissakin. Puhumattakaan siitä että saisi kolme koepaikkaa...
tavoitteet pitäisi siis laittaa uusiksi. Noh kaksi ykköstä tälle kaudelle olis ehkä ihan realistinenkin, ja leppoisampi tavoite ehkäpä. Onhan siinä sitäkin. Piirinmestikset on kesäkuussa, jos ei olla juoksussa. Sinne ainakin.


Aksa kulkee, voi että! Viime viikonloppuna kisoissa omassa hallissa. Ekalta radalta heti nollavoitto :) Kaksi seuraavaa menokin sitten hylyksi ihan ohjausmokista. Kolmas rata oli jo niin luokatonta ohjaajan puolesta että tultiin pois taas kesken kaiken. Tokarata olikin ihan hieno kunnes putkea juostiin väärään suuntaan. Mutta tuon yhden nollan ansioista taas jaksaa, ja sen fiiliksen.

Myös haku vähän polttelisi. Meillä on kiva ryhmä, mutta harmillisesti treenit on usein arkena päivällä, eli sinne ei päästä. Tarttisi saada oma pikkuporukka kasaan, että pääsisi treenaamaan hieman useammin vaikka vaan pienesti/ilmaisuja jne. Kättä vaan pystyyn jos kiinnostaa :)


Ensi viikolla on toivottavasti hieman muutakin puuhattavaa, jospa sitä intoa ja ajatusta tulisis sieltä taas...


Ja toukokuun alussa on ihana, ihana, odetettu Q-leiri <31 kommentti:

  1. Käsi on pystyssä haun suhteen! Tosin omat aikataulutkin näyttävät tällä hetkellä aika hasardeilta, mutta esim. noihin pieniin ilmaisutreeneihin meistä voisi saada seuraa, jos vapaat ajat yhtään kohtaa :)

    VastaaPoista