sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunnuntai aktiviteetit

Aamulla käytiin pitkällä lenkillä ja päivällä tein kolmikolle kaikille jäljet. Tytöt nukkuivat kotona itkuhälyttimien päässä, ja kotiovelta saa tehtyä kevyeen kolme jälkeä, niin että on parissa minuutissa kotona tarvittaessa. Pinja osaa jo itkuhälyttimeen puhuakin, joten aika turvallisin mielin lähdin. (Janne ei siis ollut kotona).

Hipalle 4 esinettä (2 tunnari kapulaa, esine ja lelu, koska jälkikamppeet keppeineen oli tietty autossa Jannen mukana, ja pellolle 150m jälki. Alkuun vähän nakkeja, lopussa ei. Pari ojan ylitystä. Pikku kelpi jäljesti oikein hienosti, hieman turhan pitkä jälki kesän ekaksi, mutta hyvin kuitenkin loppuun. Esineitä ei paljoa ihmetellyt, ilmaisi toki.

Vegan jälki metsään, ryteikköön ja rinteeseen. 4 esinettä ja pari kulmaa. Mummo oli niin tohkeissaan, eikä mitään ongelmia <3

Savulle pellolle jälki. 5 keppiä (Janne tuli kotiin), pari ojan ylitystä, joista yksi iso ja pikku jana. Alku oli vaikeaa, aika tuulinen keli ja mutainen heinätön pelto. Ekalla kepillä pääsi jälkeen kiinni ja sitten pelitti hienosti loppuun asti. Kepeille ei haluaisi jäädä, ilmaisee ja jatkaisi matkaa. Leikittiin reilusti jokaisella, ja vielä purkista ruokaa päälle. Luvalla vasta liikkeelle uudelleen. n.200m :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti