torstai 8. elokuuta 2013

Kesäkiireitä

Kesä on mennyt totaali kiireessä ja saamattomuudessa. Näin vähää meillä ei ole esim. jäljestetty minään vuonna :( ehkä me keretään syys-lokakuussa vetämään vielä jotkut sulkeiset, että saadaan jäljet kisakuntoon ensi kaudelle. Onneksi molemmilla junnuilla on myös tottikset niin levällään, ettei pelkoa kokeisiin pääsystä.

Meillähän on omakotitalo projekti levällään, ensi viikolla pitäisi talon olla valmis, ja pikku hiljaa aletaan muuttamaan. Tätä onnea on odotettu niin kauan, taitaapi olla jopa aika epärealistiset ajatukset mulla siitä, miten kivasti pääseen taas koiraharrastamisen pariin. Mutta joka tapauksessa IHANAA päästä takaisin kotiin!

Paluun kunniaksi Savu on ilmoitettu Janakkalan koirakerhon tokon valmennusryhmään. Tunkua ryhmään oli sen verran, että tähän järjestetään karsinta, ja nyt pitäisi parissa päivässä rakentaa jotain näytettävää kokeeseen. Saavishan on superpätevä, mutta ei se yhtään tokoliikettä osaa kokonaan. Seuraamisessa se osaa hienosti tulla sivulle, ja kääntyä vasemmalle ja oikealle. Eteenpäin ei osata mennä. Nouto on super hieno, kun ei yhdistä luovutusta siihen. Luovutus on kivalla mallilla, kun ei yhdistä noutamista siihen. Stopit on hienot, mutta se seuraaminen ennen niitä... Noh toivotaan, että pääsykokeessa arvotetaan enemmän meidän intoa ja halua palata tokoilun pariin, koiran intoa tehdä töitä kuin teknistä kokonaisuuksien osaamista. Syksyllä on vielä kennelliiton nuortenkoirien valmennusrenkaan täydennyshaku, jota pohditaan kovasti olisiko se meidän paikka vai ei. Nämä porukat sulkee toisensa pois, ja nyt ainakin tuntuu siltä, että ehkä tuo oman seuran porukka riittäisi meille. Katsotaan nyt, päästäänkö JANKKn porukkaan, ja mietitään jatkoa sitten.

Hippa kelpie valmistautuu pikku hiljaa tekemään juoksua, ja Hippiksellehän on pentusuunnitelmia tähän juoksuun jos vaan kaikki menee hienosti. Uroskin on jo päätetty, ihastuttava musta hurmuri. Janne on myös päättänyt ottaa oman koiran ;) Tästä me ehkä vähän vielä keskustellaan... Hipan juoksu voi alkaa ihan millä hetkellä hyvänsä. Jännää oikeastaan nähdä miten sen juoksu ajoittuu, kun molemmat BCt eivät ole juoksua tekemässä, ja Hippa yleensä juoksee jommankumman kanssa samaan aikaan.

Veepukka valmistautuu sen vuoden kohokohtaan, messariin. Se taitaa olla ainoa, mitä Vegan kalenterissa tänä vuonna on. Valmistautuminen on aloitettu huolellisesti, koko tukka vaihdetaan. Mummukka on niin IHANAN ruma, pitkä jalkainen ja sporttinen.

Q-kakruja nähdään tasaisesti. Elokuun lopussa käydään porukalla MH-kuvauksessa, syyskuussa agiliidetään ja lokakuussa käydään yhdessä jännittämässä 3-4 kakaran terveystuloksia. Terveitä nämä ovat kyllä olleet, ei omituisia ontumisia. Pikku vaivoja tassuhaavoista, mahan puruihin joskus, mutta ei mitään sen suurempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti