sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Erkkari 2013

Meiltä lähti edustamaan tänä vuonna Hippa kelpie ja Savu. Virallinen tavoite Hipalle ERI ja Savulle ERI+luokkasijoutus täyttyi hienosti. Harmillisesti Hippa ja Savu olivat aivan samaan aikaan kehässä, joten Hanku esitti Hipan, ja hyvin ERIn arvoisesti sen tekikin :) Hipan luokassa oli reilut kymmenkunta koiraa, joista vain 3 tuomari arvioi ERIn arvoisiksi, ja Hippa kipusikin aina sitten toiselle sijalle luokassa. Aika saavutus <3 Tuomari antoi tiukalla linjalla SA:t vain luokkavoittajille, eli paras narttu kehään ei sitten päästy. Eli 'hävittiin' vain koko näyttelyn Best In Showlle tavallaan...

Hipan arvostelu: 2.5years old bitch. Lovely type. Nice head. Good eyes and ears. Good bite. Nice neck and topline. Good tailset. Hight to lenght ratio correct (tall). Nice feet. Lovely movement. Good type.

Hippa esiintyi vielä Yacatiksen kasvattajaryhmässä, joka oli upealla tasaisella nätisti liikkuvalla ryhmällä ROP-kasvattajaryhmä. Onnea Mia!

Tuhannet kiitokset kuvaajille Veera Kiuru, Miira Ikonen ja Veera R. (Vai Essi Rahikka) kuvista.

Savun luokka oli näyttelyn suurin, 19 junnutyttöä. Savu ihan luokan loppupäässä. Neiti on vielä kovin kevyessä kesätukassa, vaikkakin uudessa semmoisessa. Se on kyllä niin hupaisa, kun ottaa touhun niin tosissaan, mutta rennosti. Häntä ei nouse, liikutaan reippaasti ja rennosti ja tuomarista kiinnostutaan oikein korrektisti.

Savuhan sitten päräytti ja voitti koko luokan, saaden oikein hienon arvostelun tuomarilta, jota arvostan kyllä suuresti. Kisattiin vielä poikien luokkavoittajaa vastaan, ja tämänkin kisan Savu voitti.

Kuva Veera R. (vai Essi Rahikka)

Savun arvostelu, Elina Haapaniemi: 17kk vanha sininen hyvin sievän tyyppinen hyvin esiintyvä juniori, joka esitetään niukassa, mutta hyvin kunnostetusssa turkissa. Erittäin hyvä pään muoto, ilme voisi olla hieman pehmeämpi. Hyvä purenta. Erinomaiset korvat. Kaunis kaula ja ylälinja.Hyvä luusto ja käpälät. Erinomainen kulmausten tasapaino. Ikäisekseen hyvä runko. Erinomainen liikkuja joka kantaa itsensä kauniisti.

Savu esiintui toki myös paras narttukehässä, ja sieltä tarkan arvioinnin jälkeen vielä vara-serti. Aikamoisen hienosti pieneltä siniseltä tytöltä kesätukassa.

Quicket kakaroista oli mukana Ruuti (Q.Walk The Line) jolle upealla esiintymisellä ja hienolla arvostelulla EH. Kovin on iso poika vielä kesken. Pipkin (Q.Wall-E) ei saanut oikein askelia sopimaan epätasaisella nurmella ja oikein kivalla arvostelulla H. Pipkin sitten edusti meidän poppoota vielä Jämsän näyttelyssä sunnuntaina upeasti. Pipkin NUO ERI1 SA PU1 SERT ja VSP. Nyt sujui liikkuminenkin, kun pohjana oli tasainen hiekkakenttä ja pitkä reissukin ehkä väsytti duracelin tassuja ja hieman.Onnea Tiina ja Kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti