perjantai 10. toukokuuta 2013

Aktiiviaikaa...

Kalenteri on niin täynnä toukokuussa koirajuttuja, että ihan hirvittää.

Huomenna Hippa tokoilee Janakkalassa Marko Vuorenmaan silmän alla. Koitetaan etsiä uutta potkua treenaamiseen ja ajatuksia tuon sielunmaailmaan. Eipä meillä suuria ongelmia ole, muuta kuin treenaamattomuus, mutta aina se on hyvä että joku vähän päältä katsoo.

Savu osallistuu sunnuntaina Vappu Alatalon hyppykurssille, tämä kurssi kestää 3 päivää (kerrat 25.-26.5.), ja toivottavasti tämän jälkeen on eväät kunnossa, millä saadaan Savu turvallisesti ja motivoituneesti yli metrin hypystä. Ja toki agiakin ajatellen haetaan hyppytekniikkaa kuntoon. Savun kanssa ei oikei ole vielä hyppyjä edes otettu (tokohyppyä toki, ja agissakin rimat olleet pari kertaa medikorkeuksissa nyt).

Savu aloitti muuten juoksun eilen, olisin toivonut vähän pidempää väliä, mutta oli sen nytkin 7kk sentään. Asta sisko aloitti reilu vko sitten, sille myös 7kk väli, Jendin juoksua vielä odotellaan, sen väli on jo mennyt yli 8kk. Savun ja Astan lonkkakuvasu siirtyy nyt sitten harmillisesti, vaikka vaikea sanoa onko sillä loppupeleissä merkitystä kuvaako mihin juoksun vaiheeseen, mutta minimoidaan riskit.

Seuraavana vkonloppuna ollaan erkkarissa. Q-kakaroista on paikalla Ruuti, Pipkin ja Savu. Tytöt jätettiin ilmoittamatta kun näyttivät niin kaljuilta. Lassi esittelee itseään toisella paikkakunnalla samana päiväna (vai sunnuntaina?). Lisäksi pikku Kelpie pääsee ekaa kertaa misseilemään valioluokassa erkkarissa.

Hipalle on buukattu kesäkuuksi tokokoe, jaa jos tällä kertaa treenais ;)

Lumolle viime vkonloppuna yksi nolla taas, yhtä uupuu SM-kisavaatimuksesta. PEUKKUJA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti