tiistai 10. marraskuuta 2015

Tokoa, tokoa

Vähän jaksaa tokoilla välillä..

Lauantaina Leiviskän Marin silmänalla kisamainen. (sivuhuomautus, Mari on kyllä sitten mukava :))

Zeta hieno, istumisessa liikuttaa tassua ohi kävellessä (2 krt peräkkäin tehnyt)
Tunnari, pysäytin kapuloille. Löysi heti oman ja nosti, mutta sitten iski epävarmuus ja tiputti ja sähläsi. (pitää vaan treenata tätäkin välillä)
Ruutu, ei osannut mennä eteen, ei osannut lähteä ruutuu. :D
Ohjattu, ihan ok. Haettiin vasen, kaarraattaa kapula suussa liikaa omaan silmään, luovuttaa edessa 10cm liian oikealla, mutta suorassa.

tauko

Luoksetulo, hieno.
Seuruu ok. peruutuksessa aukeaa aavistuksen. Hitaaseen treeniä että intensiteetti säilyy. Itse tykkäsin, että oli oikein hyvä.
Kaukot, mun silmään hyvä. SEIS-MAA ei tee täydellistä painonsiirtoa taakse, SEIS-ISTU sama homma. Eli perusjumppaa vaan ja vaatimista että kaukaakin pitää tehdä hyvin.
Kierto, autoin alussa menemällä pari metriä eteenpäin. Kiersi ok, stoppi ok, mutta sitten ei malttanut. Uusinnalla ok. Ei edelleenkään ole opetellut itse tuomaan kapulaa suoraan sivulle vasemmalta.

Kaiken kaikkiaan aika ok setti.Näki hyvin että tekemistä on oikeastaan kaikessa. Yllättävän hyvin muistaa kuitenkin kaikki vanhat.

Katsottiin lisäksi Marin kanssa uusia ajatuksia siihen eteenmenoon. Päädyin nyt palaamaan aika alkuun, eli käydään ensin yhdessä alustalla seisomassa, ja siitä kävellään lähetyspisteeseen. Viritän ja lähetän seisomasta ja vain jos katsoo oikeaan suuntaan. Lopetin myös saman toistamisen, eli aina peräkkäiset toistot eri suuntiin. Jos haluaa treenata stoppia tms. ni sitten voi toistaa suuntaa välillä.

Katsottiin näitä maanantaina Ninan kanssa myös. Ninakin oli sitä mieltä että eteenmeno treeni näytti paremmalta nyt muutenkin kun alkuun, eli menee kivemmalla ilmeellä (auki mun suuntaan, mutta kuitenkin rivakasti). Eli jatketaan tätä ja katsotaan saisiko toimimaan.

Tehtiin myös kiertoa, ja siihen vinkkinä vaan oikeasta vaikeuttaa sitä kiertoa, että muistaa suunnnan paremmin kun tulee häiriötä. Kapulat vetää helposti liikaa, ja vaikka ei nostakaan menessä ni ei muista kiertosuuntaa jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti