sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Laiska viikko

On jotenkin ollut puhditon viikko. Ei vaan oo jaksanut treenata.
Jotain treenejä kotona kuitenkin. Tunnarin palautuksia, yhtä piilottamalla ja itse passiivisena/ilman apuja tultava. Ihan hyvin alkaneet kantamaan. Luovutus on vielä huono, ei pidä kapulaa hyvin kun alan ottamaan, joten päätin hetken palkata niin että saa tiputtaa sen ilman että edes yritän ottaa. Tämä siis silloin kun tehdään koko liikettä. Treenataan erikseen sitten sitä pitoa/luovutusta vielä.

Sivuaskeleet, ja peruutus kanssa edellen työnalla. Välillä hyviä välillä ei.

Kaukoissa oon tyytyväinen siihen et tekee nyt 10m hyvät seisomaan nousut ja istumisetkin. Makuulle menoja treenattu tehona, ja niihin ajatusta sinne taakse. Vaatii vielä toistoja.

Uutena juttuna naksuttelin yhden setin merkkiä...??

Tänään hallilla pikatreeni. Paljon seuraamista, käännöksiä paikalla ja askelia, pitkiä suoria. Ja kaikki aika massiivihäiriössä, kun kaksi muuta koiraa treenasi/leikki samalla kentällä. Hienosti meni. Joitain perusasentoja seisoi...

Kokeilen zetan ekaa kertaa, ei ongelmia. Tosi varmat asennot <3

Luoksetulo kokonaisena, siisti!

Metallinoutoa vieraalla kapulalla, nouti!

Tunnaria jotain toistoja. Häiriönä kaksi metallikapulaa ja mun kengät. Parasta duunia ikinä kun oli palikat noiden häiriöiden vieressä ihan, eli ei voinut vapaasti vaan napata jotain. Luovutuksissa jo oikeaa ilmettä, jee!

Kaukoja takana olevalla häiröllä. Teki välittämättä häiriöstä. Vähän vajaita asentoja, ja seis-istu katosi ajatus kokonaa. Nyt on vaan kiire istua (olen käyttänyt pari kertaa taas suullista käskyä onkohan se vikana-> kokeillaan ilman). Mutta hyvin keskittyi, ihan vieresta palkan puolelta kulkenut koira sai sekunniksi herpaantumaan.

Hyvä treeni kyllä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti