torstai 12. tammikuuta 2017

2017 tavotteita... vaiko ei?

2016 oli kaikin puolin aika raskas vuosi. Töihin paluu 2 vuoden tauon jälkeen, ja vielä 11h työpäivät matkoineen vei kyllä aikalailla energiat. Merkittävin tapahtuma oli toki Niitin liittyminen laumaan vappuna, ja onhan se pentuelämä rankkaa.

Kesä meni kuitenkin kivasti, vaikka ei mitään saatukaan aikaan. Leireiltiin koiramaisesti ja ilman, vaunulla reissaaminen oli koko perheen mieleen, ja ensi kesänä ehdottomasti uudelleen.

Syksyn tullen työt vaan raskautui, kun tein täyttä viikkoa. Syksyllä vielä ajattelin että yritetään harrastaa, mutta pentuprojekti vei kyllä kaiken ylimääräisen ajan.

Tavotteiden puolesta vuosi oli kuitenkin aika onnistunut. Savu nousi kolmosiin agissa, ja jäljeltäkin saatiin hieno koulari. Keväällä en uskonut jäljen koulariin lainkaan, siihen nähden hienoa. Vaikka isoimmat tavoitteet (osallisuminen jäljen SM-kisaan) jäi ihan mahdottoman kauas, osasin silti iloita näistä onnistumisista.

Nipestä on kasvanut kiva harrastuseläin, ja lähes järkevä kotikoira. Viimeisessä riittää vielä tekemistä, lähinnä kotona yksinolon kanssa. Se on kaikenkaikkiaan ollut hyvin opettava tapaus, ja varmasti sen kanssa saadaan vielä miettiä moneen kertaan eri asioita. Hauska ja kiltti se on, ja kauhean nätti.

Nippe teki kesän jälkeä, vähän toki jotain pentutottiksia ja leikki kasvattaja-Esan kanssa rättileikkejä. Syksyllä juostiin jotain viestin esitreenejä, ja jatkettiin tottiksen rakentamista enemmän ajatuksen tasolla :P Nyt Nippe pohtii ensi kesän kuvioita, muutama leiri on räppästy kalenteriin ja kaiketi tarkoitus olisi aktivoitua sen kanssa tosissaan. Ihan näppärät pohjat sillä on, hyvä rakentaa päälle. Uutena juttuna Niitti saattaa vähän agia harrastella, riippuen varmaan pitkälti Savun suunnitelmista. Nippe voisi käydä tokokokeissa loppuvuodesta, ALO ja AVO ehkäpä...? BH taidetaan laittaa vasta 2018 kalenteriin. Paljon vaan treeniä ja iloista mieltä.

Savu meinaa jäljestää, muusta ei sitten tiedetä. Tokoilu tavallaan himottaisi, mutta ei sitten ehkä kuitenkaan... Jäljelle laitetaan tavoitteeksi yksi 1-tulos, ehjä kokonainen kausi ja tottis sille tasolle minne se kuuluu. Hyppytekniikkaan panostetaan talvi-kevät. Ollaan käyty/käydään Alatalon Vapulla säännöllisesti tsekkaamassa taso. Jospa sen hypyn saisi edes yhteen suuntaan toimimaan. Siihen ei kuitenkaan takerruta, vaan koitetaan rakentaa tottis niin ettei tulokset jää hypystä kiinni.
Aksailuun Savu tulee varmaan palaamaan myös tauon jälkeen. Katsotaan miltä alkaa kolmoset maistumaan. Jos fiilistä löytyy niin sitten panostetaan tähän, jos ei niin mietitään muuta. Savu voisi myös Rallyillä, ehkä...

Hips jatkaa Anun kanssa aksaa. Se palaa tänään kotiin oltua 2 kuukautta Anulla. Kelpien tärkein tehtävä on pitää malilapsi ojennuksessa, saas nähdä onko siitä siihen.

Vega-mummolle toivotaan yhtä tervettä iloista vuotta lisää, kaikki muu on plussaa <3 Se on iloinen, reipas ja hyvässä kunnossa. Lekurireissua sille pitäisi tilata, särkylääke resepti pitäisi uusia, kun meni vanhaksi ennenkuin ehdittiin siitä kertaakaan hakea nappeja. Pahimpien ulkona riehumisten jälkeen se on levun jälkeen vähän köpö. mutta muuten mummo kyllä painaa siinä missä nuoremmatkin.

Loppuvuodelle olisi toiveissa 6. Q-pentue, ja 2017-2018 vuoden vaihteeseen numero 7. Mutta nämä ovat vielä haaveita, katsotaan miten käy.

Muuten vuosi tulee olemaan taas täysin erilainen kuin 2016, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti