torstai 10. marraskuuta 2016

Hippa juoksussa, Savu seuraa perässä...?

Hippa aloitti juoksun pari päivää sitten, Savu varmasti aloittaa aika pian, sillä viimeiset juoksut niillä on ollut samaan aikaan. Vegakin oli juoksussa keväällä samaan aikaan, mutta nyt en usko että se aloittaa, sen verran pidempi juoksuväli sillä on aina ollut. Jännäksi menee aloitttaako Niitti tähän samaan settiin jo, vai aloittaako sitten omia aikojaan myöhemmin. Kropallisesti en vielä uskoisi että aloittaa, on vielä tosi rimppana ja pieni. Tosin mun mielestä ihan täydellisen kokoinen, ei tarvitsisi enää kasvaa, no vähän ehkä leveyttä.

Hippa lähti Anulle loppuvuodeksi pentuja karkuun.

Vegasta on nyt viime aikoina ollut vähän murhetta. Sillä toi toisessa etujalassa kohta mitä ilmeisesti nuolee paljon ja nyt on myös alkanut ontumaan samaa jalkaa. Annoin sille eilen illalla särkylääkettä, mutta ainakin aamulla oli jäykkä. Annan sille nyt pari päivää särkylääkettä ja jääköön kotiin pidemmiltä lenkeiltä. Katsotaan miten jalka reagoi. Jos ei mene paremmaksi niin käydään sitten lääkärissä, jos heillä olisi jotain ajatuksia. Särkylääkkeetkin loppuvat, eli ihan senkin vuoksi pitää mennä poikkeamaan. Muuten mummo on kyllä ihan iloinen ja pirteä, ja lenkilläkin painelee tukka tuubilla nuorten mukana.

Nipelle meinaa alkaa valua järkeä päähän... onhan sitä odotettukin. Sisälle se ei ole enää pissaillut jos ollaan kotona, jotain vahinkoja on sattunut kun ei olla kotona. Se on nyt kodinhoitohuoneessa Vegan kanssa jos ei olla kotona, ovi vaan pitää muistaa laittaa portin lisäksi kiinni, sillä 110cm korkea portti ei malia pitele. Kammottava tarve sillä on tuhota kyllä kaikki, viime vkolla yhtenä päivänä meni koirien keinonahkainen säkkituoli joka on kestänyt 12v muut koirat, yksi Annin lelu ja talvitakin se söi myös päältään kun oli autossa se päällä. Jo heti ajomatkalla (10min) oli sen ehtinyt mutustaa. Mutta ehkä se tästä, on kyllä vähiin jäänyt Niitin aktivointikin, Janne kyllä harva se päivä sen kanssa treenaa jotain pientä sisällä, mutta vaatisi selvästi enemmän myös ihan fyysistä rasitusta. Nyt kun vanhempien koirien harrastamiset väähän vähenee, nin ehditään paremmin lenkillekin ja ehkä myös mulla riittää energiaa malia jumpata.

Niitille tuli 8kk ikääkin mittariin. Nappasin puhelimella illalla siitä sisällä edustuskuvan. On se omaan silmään kovin kaunis mali <3 Ja vaikka sen kanssa on vähän harmaita hiukisa varmaan hankittukin, on se oikein täyspäinen ja järkevä tyyppi noin kokonaisuutena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti